Uitnodiging bijeenkomst v/d vrije mensen.

Deze vindt plaats op vrijdag 6 april vanaf 19.30 uur.

Locatie : ZB - Bibliotheek Middelburg, op loopafstand van het station.

Kousteensedijk 7 te 4331 JE Middelburg, in de Johanna Kruitzaal beneden souterrain.

Uw komst wordt zeer op prijs gesteld, mede gezien de recente ontwikkelingen en wij kunnen uw vragen en wellicht twijfels of onduidelijkheden inzake beantwoorden en wellicht enige duidelijkheid in uw status verklaren.

Daarnaast besteden we aandacht aan de bezwaarschrift voor Sabewa , waar wij een voorbeeldbrief ontwikkeld hebben.

Gaarne ontvangen wij ook vrienden, familieleden en of andere geïnteresseerden in de vrije mensen beweging. Dus iedereen is van harte welkom.

Mis dit niet het woord zeker een gezellige avond en u heeft geen verplichtingen zoals u weet u bent immers een soeverein en vrij mens en bent vrijwillige deelnemer aan de beweging, wel willen wij u graag ondersteunen en bij problemen helpen. En kleine bijdrage aan de zaalhuur stellen wij wel op prijs.

In afwachting van uw aanmelding zodat wij weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten,

Met soevereine groet,

dave; v/d fam. s.

U heeft vragen? hier vind u het contactformulier.

Landelijk ondersteuningsteam voor de vrije mens:

De reunie van de vrije mensen

Documentaires die een goed beeld geven over hoe onze samenleving in elkaar steekt:

Thrive
Mind the matrix
Onthullingen over het financiële systeem

Lezen over hoe de staat functioneert:

Het meest gevaarlijke bijgeloof door Larken Rose

Meer informatie:

Vrije mensen van vlees en bloed
De vrije media
De Bataafse republiek